БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки над 49,00лв. - ☏ +359 899 923370 Понеделник - Петък 10:00/19:00 - За директна връзка с консултант кликни тук 🖱️

Идеи за празничен грим в домашна атмосфера

Новогодишната нощ е една от най-специалните в годината. За много дами тя е повод за полагане на официален и бляскав грим и разбира се – нов тоалет. 2020-а обаче не е като другите и празниците в заведения са забранени. Като вариант остават домашните партита и семейните събирания, но според нас това изобщо не бива да е оправдание, за да не посрещнете дванайсетия час с перфектен макиаж и красиви дрехи.  Това е и причината екипът на Cipria Make Up Bulgaria да подготви за вас няколко идеи, с които да повдигнем настроението и да събудим у вас желанието да „поиграете“ с гримовете пред огледалото. Те няма да бъдат трудни за изпълнение, но гарантирано ще допринесат за по-празничния дух и ще ви накарат да се почувствате неотразима, макар и без блещукащите светлини в клубовете.

eyeliner

Очна линия

Преди време подготвихме за вас подробна статия, посветена на очната линия и днес ви приканваме да си припомните различни трикове при поставянето ѝ, както и опциите, които предлагаме в сайта. Това е сравнително лесен и ненатрапчив начин да изглеждате по-нагласени от обикновено, но без да се престаравате. В черен или кафяв вариант подхожда на всякакъв тоалет (дори и на мек домашен комплект), а ако се спрете на бляскав ефект – подберете нещо удобно, но и ефектно. При всички случаи очите ще са изразителни и добре подчертани за селфитата от дивана 😊!

MIYO Sprinkle me eyeshadows

Блясък

Никое количество блясък не може да бъде прекалено много в навечерието на Нова година. Той автоматично прави целия ви грим по-елегантен, по-жив и много по-забавен. А и все пак тази година имате цялото време за експерименти, дори и да не се получи, имате възможност да изпробвате най-различни цветове и текстури до постигане на перфектен резултат. Изключително подходящи за проби са прахообразните пигменти Sprinkle Me на MIYO. Те са многофункционален продукт, който дори може да прибавите върху гланца си за устни, че дори и към основата, за да направите тена по-сияен.

HEAN metallic eyeshadow

Металически акценти

Метален грим за очи в златни или сребърни нюанси е класическа база за визията за Нова година. Най-лесно ще го постигнете с автоматичните сенки за очи на HEAN, тъй като нанасянето им е буквално като детска игра. Предлагат се в цели 10 нюанса и изборът наистина е голям. Друг вариант за металически акценти, който ще постигнете с лекота, е да използвате кремообразните продукти отново на същия бранд. С тях няма да сбъркате, а и ще сте готови за отрицателно време, за да отделите време на близките и приятелите. Облечете пухкав и удобен пуловер, панталон или дънки и оставете гримът да е звездата във вашата визия.

Colourful makeup Cipria

Цветен грим

Много класически новогодишни гримове се фокусират предимно върху по-тъмни, приглушени или драматични цветове като черно, златно, сребърно. Тези традиционни стандарти обаче със сигурност не трябва да ви възпират да добавите цвят на очите си за голямата нощ, още повече че тази година нищо не  предполага събитията да са  толкова „тежки“. Можете да създадете много великолепни гримове за очи, подходящи за 31 декември, които включват и разнообразие от ярки цветове. Страхотните, подходящи за сезона цветове, които да включите във вашата визия, могат да са по-тъмни нюанси на лилаво или синьо например. Опитайте се да ги смесите  с класически тъмни или металически нюанси на златно, сребърно и черно, за да създадете перфектния балансиран външен вид. Това е идея за експериментаторките и любителките на макиажа, които няма да се спрат заради по-скромните празненства тази година.

Smokey eye makeup Cipria

Опушени очи

Това е един от най-класическите варианти. Този тип на поставяне на сенките и молива прави всяко око да изглежда прекрасно по тъмен и драматичен начин. Новогодишната нощ е идеалното време, за да се възползвате от  този тип визия. Тя е проста, класическа и се съчетава с почти всякакви дрехи, но никога не изглежда елементарно или скучно.

Всяко от петте ни предложения лесно може да бъде постигнато в домашни условия, а и все още имате на разположение няколко дена за тренировки. Новогодишното парти е важно и само един път годишно, но най-важното е да се чувствате комфортно с собствената си кожа и да изберете за себе си визия, която подхожда както на темперамента ви, така и на събитието, на което сте.

 

 

 

Оставяне на коментар

Bulgarian
Bulgarian