БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки над 49,00лв. - ☏ +359 899 923370 Понеделник - Петък 10:00/19:00 - За директна връзка с консултант кликни тук 🖱️

3 марки лакове за нокти и принадлежности за маникюр, които може да намерите в Cipria

Маникюрът е важна част от визията на всяка дама и лесно може да съсипе отличното първо впечатление, ако изглежда неподдържан и обелен. Със сигурност направата му в салон изисква немалко количество средства, но и често време, което предварително уговаряме за подходящ час с месеци напред. На всеки му се е случвало изведнъж да изникне важно събитие, на което желае да отиде със свежи нокти, но да няма удобно време за поддръжка и смяна на сегашния лак и в крайна сметка или да се примири с посредствен резултат в случайно студио, или да се старае всячески да отклоните вниманието от ръцете си.

Тук на помощ идва възможността за направа на гел лак в домашни условия или използването на качествен продукт за нокти, който няма да се обели в най-неподходящия момент. В онлайн магазина Cipria Makeup предлагаме 3 бранда с продукти за нокти, като всички се отличават с добра издръжливост и лекота на нанасяне.

cipria nail

Най-висок клас са полу-перманентните гел лакове за нокти от професионалната серия на италианската марка Cipria. Те са лесни и бързи за нанасяне, благодарение на отличната си плътност и меката текстура. Имат устойчивостта на UV гел и издържат до 3 седмици без обелване. С тях се работи без усилие и не са ви нужни някакви специални умения, особено ако няма нужда да изграждате или удължавате маникюра си. За целта ще ви трябват обезмаслител, лампа за изпичане и 2 в 1 основа и топ лак. Първо подгответе нокътната плочка като премахнете всякакви лепкави слоеве от предишни продукти и я изсушите добре от естественото ѝ омазняване. След това поставете основа, един или два слоя от гел лака, и завършете с топ лак. Между всичките операции запичайте в лампата средно за около 2 мин. При желан матов ефект може да подберете такъв тип фиксатор.  Цветовата гама е повече от богата и гарантираме, че щом веднъж свикнете с начина на поставяне, няма и да си помислите да се ангажирате постоянно с часове за посещения и графици на различни хора.

miyo nails

Второто ни предложение е за дълготраен лак от бранда MIYO, за който нямате нужда от специални приспособления, но е с перфектно покритие и много добра устойчивост. Разнообразието от цветове позволява да си направите сами интересни комбинации, а нюансирането е перфектно за така актуалното преливане нокът по нокът от по-светъл към по-тъмен тон  в маникюра. Това е изключително ефектен и същевременно лесен начин да изглежда, че сте положили много усилия за ноктите си, а всъщност просто е нужно да нанесете различен тон на всеки нокът на един или два пласта в зависимост от желаната плътност. Предлагат се и лакове с блестящи ефекти, с които да поставите акцент върху предпочитания пръст и да привлечете погледите върху определено бижу например.

ingrid nails

С изключително наситени цветове са и лаковете за нокти с гел ефект на Ingrid Cosmetics. Те придават интензивно оцветяване и „стъклено“ покритие на нокътната плочка, а широката и гъста четка улеснява нанасянето им. Ефектът им е перлен завършек и по-твърд нокът, което позволява   максимално задържане на маникюра ви.  От марката предлагат и формула без гел покритие от серията Estetic, като при нея текстурата е кремообразна и покрива много равномерно и плътно дори само с едно нанасяне. Изборът от цветове и нюанси е най-многоброен и за последните дни от лятото предлагаме да задържите топлите дни и слънчевите лъчи с розовата гама.

Все още имаме почти месец лято, така че препоръчваме да се възползвате от обещаните високи температури за септември и да запазите ваканционното усещане в маникюра си. Розовите, яркосините, жълтите и неоновите нюанси са идеални в съчетание с ефирните материи, а ако ежедневието ви не позволява прекалена волност – използвайте ги просто като акцент на един пръст. Направата на маникюра у дома всъщност може да се превърне в много отпускаща дейност, стига да намерите точните продукти и да развихрите въображението си!

Оставяне на коментар

Bulgarian
Bulgarian