БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки над 49,00лв. - ☏ +359 899 923370 Понеделник - Петък 10:00/19:00 - За директна връзка с консултант кликни тук 🖱️

5 класически грим визии, подходящи за всеки повод

Когато става дума за празничен грим, дамите често се двоумят как биха могли да завършат визията си и какви цветове или техники да подберат. За да не се лутате в стотиците клипчета из социалните мрежи и да се опитвате да пресъздавате безбройни съчетания от текстури и нюанси, екипът на Cipria Make Up Bulgaria подбра за вас 5 класически макиажа. При тях комбинацията между очи, устни, маникюр е винаги актуална и съобразно тоалета си лесно може да заложите на тази, която ви е най-лесна за работа и да сте сигурни, че ще получите перфектен резултат.

EYELINER

Очна линия и смели червени устни

Няма нищо по-класическо от комбинацията на ярко червено червило и черна очна линия.  Това е завършен грим, който всеки може да постигне и ние вече поотделно сме посвещавали статии на техниките и начина на избор на правилни продукти. Червеното червило е абсолютно задължително в козметичната индустрия и е добре да притежавате поне едно в несесера си. То винаги е знак за увереност и при подбор на точния цвят изглежда страхотно на всеки подтон кожа и с всеки тоалет. При по-елегантни поводи препоръчваме да се спрете на матова формула, тъй като е по-класическа, докато лъскавите гланцови текстури са по-подходящи в неформална обстановка. За ноктите заложете или отново на изчистено червено, или на френски маникюр. За перфектната очна линия най-важна е сигурната ръка, така че при всеки удобен случай – практикувайте, и с времето ще се уверите как поставянето ѝ ще се превърне в съвсем машинално действие.

Monochrome makeup Cipria

Монохромна визия

Понастоящем координирането на цвета на очите и устните с облеклото и ноктите е много модерно и е също толкова лесно да се постигне. Разковничето тук е да използвате подобен нюанс за грим на очи, лице (руж) и устни. Започнете, като изберете това, което допълва най-добре вашия тон на кожата. За целта може да използвате бронзъра и за подчертаване на клепачите например, а за червило – нещо в нюд гамата. При маникюра бледите телесни лакове са винаги актуални и лесно се поддържат. Стоят добре на всяка дължина на ноктите и нежно подчертават ръката, без агресивно да привличат вниманието върху нея.

Bronzing make up look

Опушен грим в златисто

Това също е класическо съчетание, което подхожда на повечето дами. Основното при него е да затъмните външния и вътрешния ъгъл на окото с матово кафяво, а центърът да оставите празен. За него трябва да използвате ярки златисти сенки за подчертаване на цвета на очите. В последно време течните и кремообразни формули са новият хит и те с лекота се нанасят по клепача и отлично служат за постигане точно на търсения акцент.

Отсечен клепач

Отсеченият клепач може би от около две години е много популярен в социалните мрежи и неговата цел е да очертае ясно гънката на окото и по този начин да накара то да изпъкне. За разлика от опушения грим, при  тази техника се използва контрастен нюанс на другите цветове в грима със съвсем леко преливане. Имаме ясно разделяне между гънката и клепача и много интересна визия, която да изпробвате още за следващия повод. За маникюр използвайте точно този контрастен цвят, за да създадете симетрия във външния си вид.

Smokey eye makeup

Черни опушени очи

Също както и очната линия, тъмният опушен грим няма да отстъпи позиции. Той винаги стои много секси и в същото време не е труден за изпълнение, дори и в домашни условия. Първата стъпка е да очертаете с молив и по-дебела линия основата на горните мигли и след това да започнете да преливате. Задължително над молива поставете и черна сянка за по-голям интензитет, а когато решите, че тъмното е достатъчно – вземете светлокафяв нюанс и блендирайте с пухкава четка, за да няма никакви отсечени линии. Нанесете спирала за мигли и готово! При него е добре да се придържате към по-естествен цвят за устни и нокти, тъй като очите са доста силно очертани и те трябва да са тези, които привличат вниманието.

За нашите предложения няма сезони и дори може да ги прилагате в ежедневието в по-приглушени тонове. В случай че имате нужда от консултация за подходящи продукти, не се колебайте да се обърнете онлайн към нашите консултанти или на място в магазина.

Оставяне на коментар

Bulgarian
Bulgarian