БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки над 49,00лв. - ☏ +359 899 923370 Понеделник - Петък 10:00/19:00 - За директна връзка с консултант кликни тук 🖱️

СТАНИ ПАРТНЬОР НА CIPRIA MAKE UP

Стани партньор на Cipria Make Up Bulgaria и вземи 20 % печалба от всяка направена покупка чрез теб изцяло онлайн

 

Печели пари през свободното си време – докато пътуваш, докато пиеш кафе с любимата си приятелка или просто докато се наслаждаваш на хубавото време.

Създай безплатно своя профил на www.cipriamakeup.bg и покани своите приятели да разгледат продуктите на Cipria Make up Bulgaria.

 

 

За всяка направена поръчка чрез теб – получаваш цели 20 % печалба от направените покупки. А ти самият можеш да се възползваш от специални -10 % отстъпка при пазаруване в онлайн магазина ни.
 

Лесно, забавно и разбира се - доходоносно !

Не се ангажираш с нищо, така че по всяко време можеш да се откажеш. От теб зависи кога и как ще презентираш продуктите, които ние предлагаме.
Доверието е взаимно, съдействието – гарантирано. А резултатите и постигнатите успехи – взаимни.

 

 

 

Включи се сега 😊

 

  1. Като за начало създай своя профил в онлайн магазина ни на www.cipriamakeup.bg :
  • отиди в края на началната ни страница – Полезни линкове – Аffliates и направи своята регистрация. След успешното й осъществяване на посочения от Вас имейл ще получите одобрение от администраторите ни.

 

  • влезте в новия си профил :

 

  1. На посочения от Вас имейл ще Ви бъде предоставен линк, който да използвате за разпространение на хората, до които желаете да достигнат продуктите на Cipria Make Up Bulgaria.
  2. Чрез него в реално време в своя профил ще имате достъп до данните за посещения от страна на Вашите приятели или хората, до които сте достигнали , както и до направените от тях поръчки чрез предоставения линк.
  3. За всяка направена покупка чрез Вашия линк – печелите 20 % от стойността на поръчката. Печалбата се отнася само за стойността на продуктите без тази на доставката.
  4. Самите Вие имате възможността да закупите желани продукти на Cipria Make Up Bulgaria със специална персонална отстъпка от 10 % при онлайн пазаруване в сайта ни.
! ВАЖНО !
 
За да се възползвате от печалбата обаче , е необходимо чрез предоставения линк да бъдат генерирани поне 100 лв. от покупки за съответния месец.
  1. Сами преценявате до каква степен ще се ангажирате в предлагането и разпространението на информация относно продуктите на Cipria Make Up Bulgaria.
  2. Некоректни или потребители, накърняващи личните интереси на бранда или подаващи неточна информация относно предлаганите продукти, няма да бъдат толерирани.
  3. Cipria Make Up Bulgaria си запазва правото за допускане или отхвърляне на одобрение на профилите на своите бъдещи партньори и предтавители.

 

ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧАТ В ТАЗИ НАША ИНИЦИАТИВА !
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО !
 
Екипът на CIPRIA MAKE UP BULGARIA

 

Bulgarian
Bulgarian